Програма тренінгу «Мистецтво створення високоефективних рецептів комбікормів» 2 сесії ISF 14-21 червня 2015 р.

  • 1 день (14 червня, неділя)

    День заїзду та реєстрація учасників.
    20.30-21.30 Вечірній дискусійний клуб. Засідання №1. аналіз проблем
    створення високоефективних рецептів комбікормів

  • 2 день (15 червня, понеділок)

    08.00-09.00 Сніданок
    08.00-11.00 Завершення реєстрації учасників сесії.
    11.00-12.00 Виставка науково-практичних журналів «Зернові продукти і комбікорми», «Харчова наука ітехнологія», Автоматизація технологічних і бізнес-процесів », «Економічна та продовольча безпека Україна »,« Економіка харчової промисловості ».

    12.00-13.15 Презентація книг «Технологія виробництва комбікормів»,
    «Контроль якості та безпеку продукції в галузі (Комбікормова промисловість) та іншої технічної літератури.
    13.15-14.45 Обід.
    14.45-16.15 Круглий стіл. Проблеми підготовки висококваліфікованих
    них кадрів для визначення безпеки, якості та розрахунку рецептів комбікормів, д-р.техн.наук, чл.-кор. НААН Україна, проф. Богдан ЄГОРОВ (зав. Кафедрою Технології комбікормів і біопалива, ректор Одеської національної академії харчових технологій, UA).
    16.15-16.45 Кава-брейк
    16.45-17.30 Інформація про діяльність Асоціації  «Союз кормовиробників України »і« Клубу молодих вчених
    ОНАХТ », д-р.техн.наук, чл.-кор. НААН України, проф. Богдан ЄГОРОВ (зав. Кафедрою Технології комбікормів і біопалива,
    ректор Одеської національної академії харчових технологій, UA), канд.техн.наук, доц. Наталя Поварова (Директор Науково-дослідного інституту Одеської національної академії харчових технологій, президент «Клубу молодих вчених ОНАХТ». UA)
    19.00-20.00 Вечеря.
    20.00-22.00 Вечірній дискусійний клуб. Засідання №2.
    Удосконалення діяльності Міжнародної Школи Кормів.

  • 3 день (16 червня, вівторок)

    08.00-08.45 Сніданок.
    08.45-09.00 Церемонія відкриття ІІ-й сесії Міжнародної Школи Кормів, Наукова Рада.
    09.00-09.45 Аналіз світових трендів в області виробництва комбікормів, підвищення їх продуктивної дії і
    економічної ефективності, д-р.техн.наук, чл.-кор. НААН Україна, проф. Богдан ЄГОРОВ (зав. Кафедрою Технології комбікормів і біопалива, ректор Одеської національної академії харчових технологій, UA).
    09.45-10.30 Аналіз світових трендів в області виробництва комбікормів, підвищення їх продуктивної дії і
    економічної ефективності, д-р.техн.наук, чл.-кор. НААН Україна, проф. Богдан ЄГОРОВ (зав. Кафедрою Технології комбікормів і біопалива, ректор Одеської національної академії харчових технологій, UA).
    10.30-11.00 Кава-брейк
    11.00-11.45 Розвиток фізико-хімічних основ і вдосконалення лабораторного обладнання для визначення безпеки і хімічного складу комбікормів, Олександр пліти (Директор компанії SockTrade, Швеція, Україна. SE, UA).
    11.45-12.30 Майстер-клас. Визначення фізико-хімічного складу та токсичності комбікормів і кормового сировини (на приладах компанії SocTrade, Швеція, Україна. SE, UA).
    12.30-13.15 Майстер-клас. Визначення фізико-хімічного складу та токсичності комбікормів і кормового сировини (на приладах компанії SocTrade, Швеція, Україна. SE, UA).

    13.15-14.45 Обід
    14.45-15.30 Біологічні основи і видові особливості фізіології годівлі сільськогосподарських тварин і птиці, частина 1, д-р.біол.наук, проф. Peter SURAI (професор біохімії харчування сільськогосподарського університету Годоло, Угорщина; професор еволюційної біології та екології університету Глазго, GB).

    15.30-16.15 Біологічні основи і видові особливості фізіології годівлі сільськогосподарських тварин і птиці, частина 2, д-р.біол.наук, проф. Peter SURAI (професор біохімії харчування сільськогосподарського університету Годоло, Угорщина; професор еволюційної біології та екології університету Глазго, GB).
    16.15-16.45 Кава-брейк.
    16.45-17.30 Проблеми визначення безпеки і якості кормового сировини і комбікормів, Наталя ГРЮНВАЛЬД (директор ДП «Державний центр сертифікації і експертизи сільськогосподарської продукції »).
    17.30-18.15 Перспективи впровадження стандарту GMP + (системи безпеки виробників корми і кормових інгредієнтів) і їх роль в підвищенні конкурентоспроможності виробників кормів, кормових інгредієнтів, трейдингових і логістичних компаній. Григорій МАЗУР (генеральний директор Групи компаній MNC
    Group. UA).
    19.00-20.00 Вечеря
    20.00-22.00 Вечірній дискусійний клуб. Засідання №3. проблеми впровадження сучасних стандартів і вдосконалення законодавчої бази для виробництва і використання комбікормів.

  • 4 день ( 17 червня, середа)

    08.00-09.00 Сніданок
    09.00-09.45 Жирове харчування сільськогосподарської птиці та тварин, д-р біол.наук, чл.-кор. НААН України, проф. Анатолій ЛЕВИЦЬКИЙ (Голова Правління Науково-виробничої асоціації «Одеська біотехнологія». UA).

    09.45-10.30 Прибуток в складі комбікормів: промікробное харчування сільськогосподарської птиці та тварин, д-р біол.наук, чл.-кор. НААН України, проф. Анатолій ЛЕВИЦЬКИЙ (Голова Правління Науково-виробничої
    асоціації «Одеська біотехнологія». UA).
    10.30-11.00 Кава-брейк
    11.00-11.45 Нове в підходах до створення високоефективних рецептів комбікормів, д-р техн.наук Іван ПАНІН (генеральний директор ТОВ «Корморесурс», RU).
    11.45-12.30 Практичне заняття №1. коригування показників якості компонентів для розрахунку рецептів комбікормів, канд.с.-г.наук Василь Гречишников (провідний програміст ТОВ «Корморесурс», RU).
    12.30-13.15 Практичне заняття №2. Особливості роботи з базою даних програми розрахунку рецептів комбікормів «КормОптима», канд.с.-г.наук Василь Гречишников (Провідний програміст ТОВ «Корморесурс», RU).
    13.15-14.45 Обід
    14.45-15.30 Мікронутрієнти в годуванні сільськогосподарських птахів і тварин, д-р.біол.наук, проф. Peter SURAI (професор біохімії харчування сільськогосподарського університету Годоло, Угорщина; професор еволюційної біології і екології університету Глазго, GB.)
    15.30-16.15 Корекція поживності рецептів комбікормів і якості продукції птахівництва та тваринництва з допомогою мікронутрієнтів, д-р.біол.наук, проф. Peter SURAI (професор біохімії харчування сільськогосподарського університету Годоло, Угорщина; професор еволюційної біології і екології університету Глазго, GB.)
    16.15-16.45 Кава-брейк.
    16.45-17.30 Практичне заняття №3. Основи розрахунку рецептів комбікормів за допомогою програми «КормОптима», канд.с.-г.наук Василь Гречишников (провідний програміст ТОВ «Корморесурс», RU).
    17.30-18.15 Практичне заняття №4. Основи розрахунку рецептів комбікормів за допомогою програми «КормОптима», канд.с.-г.наук Василь Гречишников (провідний програміст ТОВ «Корморесурс», RU).

    19.00-20.00 Вечеря

  • 5 день (18 червня, четверг)

    08.00-09.00 Сніданок
    09.00-09.45 Підвищення ефективності рецептів комбікормів: особливості застосування ферментних препаратів, канд.біол.наук Федір Марченков (заст. директора з наукової роботі ТОВ «Біоконтакт», ПП «Кронос-Агро», UA).
    09.45-10.30 Мистецтво створення високоефективних рецептів комбікормів, д-р техн.наук Іван ПАНІН (генеральний директор ТОВ «Корморесурс», RU).
    10.30-11.00 Кава-брейк
    11.00-11.45 Практичне заняття №5. Розрахунок оптимальних рецептів комбікормів за допомогою програми «КормОптима», канд.с.-г.наук Василь Гречишников (провідний програміст ТОВ «Корморесурс», RU).
    11.45-12.30 Практичне заняття №6. Розрахунок оптимальних рецептів комбікормів за допомогою програми «КормОптима», канд.с.- х.наук Василь Гречишников (провідний програміст ТОВ «Корморесурс», RU).

    12.30-13.15 Практичне заняття №7. Розрахунок оптимальних рецептів комбікормів за допомогою програми «КормОптима», канд.с.-г.наук Василь Гречишников (провідний програміст ТОВ «Корморесурс», RU).
    13.15-14.45 Обід
    14.45-15.30 Вимоги Європейського Союзу до препаратів біологічно активних речовин і кормових добавок, д-р наук Jovanka LEVIC (Глава дослідницького центру «Feed-to Food Research Center »Інституту харчових технологій, м. Нови Сад, Сербія.RS); Вимоги до реєстрації кормових добавок в Україні, д-р вет.наук Юрій КОСЕНКО (зам.д-ра Державного науково-дослідного контрольного інституту ветеринарних препаратів та кормових добавок. UA).
    15.30-16.15 Мистецтво оптимізації рецептів комбікормів, д-р техн.наук Іван ПАНІН (генеральний директор ТОВ «Корморесурс», RU).
    16.15-16.45 Кава-брейк
    16.45-17.30 Практичне заняття №8. Розрахунок оптимальних рецептів комбікормів за допомогою програми «КормОптима», канд.с.-г.наук Василь Гречишников (провідний програміст ТОВ «Корморесурс», RU).
    17.30-18.15 Практичне заняття №9. Розрахунок оптимальних рецептів комбікормів за допомогою програми «КормОптима», канд.с.-г.наук Василь Гречишников (провідний програміст ТОВ «Корморесурс», RU).
    19.00-20.00 Вечеря
    20.00-22.00 Вечірній дискусійний клуб. Засідання №4. шляхи підвищення продуктивного дії комбікормів.

  • 6 день (19 червня, п'ятниця)

    08.00-09.00 Сніданок
    09.45-10.30 Індивідуальні практичні заняття. особливості розрахунку рецептів комбікормів за допомогою програми «КормОптима».
    10.30-11.00 Кава-брейк.
    11.00-11.45 Індивідуальні практичні заняття. особливості розрахунку рецептів комбікормів за допомогою програми «КормОптима».
    11.45-12.30 Індивідуальні практичні заняття. особливості розрахунку рецептів комбікормів за допомогою програми «КормОптима».

    12.30-13.15 Індивідуальні практичні заняття. особливості розрахунку рецептів комбікормів за допомогою програми «КормОптима».
    13.15-14.45 Обід.
    15.00-18.30 Практичний іспит. Наукова Рада Міжнародної Школи Кормів (ISF).
    19.30-23.30 Урочисте вручення Сертифікатів учасникам, успішно здали практичний іспит. Наукова Рада
    Міжнародної Школи Кормів (ISF).
    Церемонія закриття ІІ-й сесії Міжнародної школи кормів. Гала вечеря. Святкове шоу на морському березі.

  • 7 день (20 червня, субота)

    08.00-09.00 Сніданок
    09.30-11.00 Підведення підсумків роботи ІІ-й Сесії Міжнародної Школи Кормів.
    11.00-14.00 Відвідування Центру Культури Вина «Шабо», дегустація виноробної продукції (для зареєстрованих до 18 червня).
    14.00-15.00 Обід
    15.00-16.00 Круглий стіл. Перспективи розвитку комбікормової промисловості.
    19.00-20.00 Вечеря

  • 8 день (21 червня, неділя)

    08.00-09.00 Сніданок
    Від’їзд учасників.