04 липня, неділя. Заїзд
05 липня, понеділок
«Комбікорм, технологія, якість».
09.00-10.00 реєстрація
10.00-10.30 Комбікорми: Продовольча безпека, технології, дефіцит
кормової сировини та виклики сучасності.
Богдан ЄГОРОВ, д-р техн. наук, академік НААН України,
заслужений діяч науки і техніки України, лауреат Державної
Премії України в галузі науки і техніки, проф. кафедри
Технології комбікормів і біопалива, ректор Одеської
національної академії харчових технологій,
10.30-11.30 Мікробіологічна безпека і мікотоксини кормової сировини і
комбікормів.
Людмила ТРУФКАТІ, канд. техн. наук, доцент каф. Біохімії,
мікробіології та фізіології харчування Одеської національної академії харчових технологій, Україна (UA).
11.30-13.00 Лабораторний практикум з оцінки мікробіологічної
контамінації кормової сировини і комбікормів (лабораторія
мікробіології).
Майстер-клас на приладах академії та компанії SocTrade.
13.00-14.00 Обід
14.00-15.30 Теорія і практика визначення вмісту мікотоксинів у складі
кормової сировини і комбікормів
Олександр ПЛЕВЕ, директор компанії SocTrade,
Швеція, Україна (SE), (UA).
15.30-17.00 Лабораторний практикум з визначення вмісту Афлатоксину у
складі кормової сировини і комбікормів (лабораторія
мікробіології).
Майстер-клас на приладах академії та компанії SocTrade.
17.00-18.00 Вечеря
18.30-21.30 Культурна програма: Одеській національний
академічний театр опери і балету.
06 липня вівторок
«Комбікорми: основи формування якості»
10.00-11.30 Проблеми розділення зернових сумішей.
Алла БОРТА, канд. техн. наук, доц., каф. Технології зберігання
зерна Одеської національної академії харчових технологій,
Лабораторний практикум.
11.30-13.00 Біохімічні методи дослідження ступеня свіжості зерна.
Алла БОРТА, канд. техн. наук, доц., каф. Технології зберігання
зерна Одеської національної академії харчових технологій,
Лабораторний практикум на приладах компанії SocTrade.
13.00-14.00 Обід
14.00-16.00 Імунна система птиці: роль вітагенів в регуляції
імунокомпетентності і розробка практичних підходів до
імуномодуляції
Peter SURAI д-р біол. наук, проф., професор біохімії
годівлі сільськогосподарського університету Годолло,
Угорщина; професор еволюційної біології та екології
університету Глазго, Великобританія (GB).
16.00-17.00 Постбіотики як імунотропні засоби,
Антоніна КАПУСТЯН, канд. техн. наук, доц., зав. каф. Харчової
хімії та експертизи Одеської національної академії харчових
технологій,
17.00-18.00 Проблеми простежуваності якості та запровадження
системи стандартів GMP+
Григорій МАЗУР, генеральний д-р MNC Group, Україна (UA),
Німеччина (DE),
18.00-19.00 Вечеря
07 липня, середа
«Ліпідний обмін та ефективність жирового харчування»
10.00-11.00 Сучасні уявлення про жирове харчування,
Анатолій ЛЕВИЦЬКИЙ, д-р біол. наук, проф., каф. Технології
комбікормів і біопалива Одеської національної академії харчових
технологій,
11.00-12.00 Методи оцінки ефективності жирового харчування тварин і
сільськогосподарської птиці,
Анатолій ЛЕВИЦЬКИЙ, д-р біол. наук, проф., каф. Технології
комбікормів і біопалива Одеської національної академії харчових
технологій,
12.00-13.00 Хроматографічні методи дослідження складу і метаболізму
жирів,
Ігор ХОДАКОВ, ст.наук. співробітник лабораторії Жирового
харчування кафедри Технології комбікормів і біопалива Одеської
національної академії харчових технологій,
13.00-14.00 Обід
14.00-15.00 Ліпази у складі комбікормів: перспективи використання.
Федір МАРЧЕНКОВ, канд. біол. наук, зам. директора з наукової
роботи ТОВ «Біоконтакт», ПП «Кронос-Агро» (UA).
15.00-16.00 Препарати Омега-3 жирних кислот для покращення жирового
харчування,
Алла ЛАПІНСЬКА, канд. техн. Наук, доцент кафедри Технології
комбікормів і біопалива Одеської національної академії харчових
технологій,
16.00-18.00 Лабораторний практикум з визначення показників
Ефективності жирового харчування
18.00-19.00 Вечеря
19.00-21.30 Культурна програма: екскурсія «Кримінальна Одеса».
08 липня, четвер
«Виробництво комбікормів: технології, обладнання та сучасні системи управління».
10.00-11.30 Перспективні види білкової та жировмісної сировини для
виробництва комбікормів,
Сергій МЕЛЬНИЧУК, д-р біол. наук, проф., академік НААН
України, Національна академія аграрних наук України
11.30-13.00 Інноваційні технології у виробництві комбікормів,
Богдан ЄГОРОВ д-р техн. наук, академік НААН України,
заслужений діяч науки і техніки України, лауреат Державної
Премії України в галузі науки і техніки, проф. кафедри
Технології комбікормів і біопалива, ректор Одеської
національної академії харчових технологій,
Способи збагачення комбікормової продукції та виробництво
білкових кормових добавок
Алла МАКАРИНСЬКА, канд. техн. наук, доц., зав. Кафедри
Технології комбікормів і біопалива Одеської національної
академії харчових технологій,
13.00-14.00 Обід
14.00-15.30 Лабораторний практикум із збагачення кормової сировини:
нові можливості екструзійних технологій (Технологічна
лабораторія кафедри Технології комбікормів)
Алла МАКАРИНСЬКА, канд. техн. наук, доц., зав. Кафедри
Технології комбікормів і біопалива Одеської
національної академії харчових технологій,
15.30-17.00 Сучасна колаборативна робототехніка та можливості її
інтеграції у комбікормовій промисловості,
Віктор ЄГОРОВ, канд. техн. наук, науковий керівник FabLab
MIRONAFT, Україна (UA).
17.00-18.00 Майстер-клас в лабораторії Смарт-обладнання зернових і
комбікормових виробництв,
Олег ГАПОНЮК, д-р техн. наук, проф., зав. Каф. Технологічного
обладнання зернопереробних виробництв Одеської
національної академії харчових технологій.
18.00-22.00 Гала-вечеря. Концертна програма.
Ресторан «112».
09 липня, п’ятниця
10.00-13.00 Сучасний адаптивний менеджмент. Інтенсив «Новий код
експертності»,
Катерина КОЗАК, канд. екон. наук, доц., бізнес-консультант,
корпоративний тренер, консалтингове агентство
«Agencykozak» (м. Одеса)
13.00-14.00 Обід
14.00-15.30 Вручення сертифікатів.
Лабораторія сенсорного аналізу: дегустація Одеських вин.
16.00-19.00 Культурна програма
«Музей коньячної справи М.Л. Шустова».
10 липня, субота
10.00-11.30 Круглий стіл: Безпека, технологія, економіка
11.30-13.00 Брифінг. Прийняття резолюції.
12.30-13.00 Закриття VIІ-ї сесії Міжнародної Школи Кормів.