Програма тренінгу “МИСТЕЦТВО ВДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЙ, БЕЗПЕКИ ТА ЯКОСТІ ЗЕРНА І КОМБІКОРМІВ” 7 сесії ISF 5 – 10 липня 2021 р.

04 липня, неділя. Заїзд

05 липня, понеділок
«Комбікорм, технологія, якість».

09.00-10.00 реєстрація
10.00-10.30 Комбікорми: Продовольча безпека, технології, дефіцит

кормової сировини та виклики сучасності.

Богдан ЄГОРОВ, д-р техн. наук, академік НААН України,

заслужений діяч науки і техніки України, лауреат Державної

Премії України в галузі науки і техніки, проф. кафедри

Технології комбікормів і біопалива, ректор Одеської

національної академії харчових технологій,

10.30-11.30 Мікробіологічна безпека і мікотоксини кормової сировини і

комбікормів.

Людмила ТРУФКАТІ, канд. техн. наук, доцент каф. Біохімії,

мікробіології та фізіології харчування Одеської національної академії харчових технологій, Україна (UA).

11.30-13.00 Лабораторний практикум з оцінки мікробіологічної

контамінації кормової сировини і комбікормів (лабораторія

мікробіології).
Майстер-клас на приладах академії та компанії SocTrade.

13.00-14.00 Обід

14.00-15.30 Теорія і практика визначення вмісту мікотоксинів у складі

кормової сировини і комбікормів

Олександр ПЛЕВЕ, директор компанії SocTrade,

Швеція, Україна (SE), (UA).

 

15.30-17.00 Лабораторний практикум з визначення вмісту Афлатоксину у

складі кормової сировини і комбікормів (лабораторія

мікробіології).
Майстер-клас на приладах академії та компанії SocTrade.

17.00-18.00 Вечеря

18.30-21.30 Культурна програма: Одеській національний

академічний театр опери і балету.

 

06 липня вівторок
«Комбікорми: основи формування якості»

10.00-11.30 Проблеми розділення зернових сумішей.

Алла БОРТА, канд. техн. наук, доц., каф. Технології зберігання

зерна Одеської національної академії харчових технологій,

Лабораторний практикум.

11.30-13.00 Біохімічні методи дослідження ступеня свіжості зерна.

Алла БОРТА, канд. техн. наук, доц., каф. Технології зберігання

зерна Одеської національної академії харчових технологій,

Лабораторний практикум на приладах компанії SocTrade.


13.00-14.00 Обід

14.00-16.00 Імунна система птиці: роль вітагенів в регуляції

імунокомпетентності і розробка практичних підходів до

імуномодуляції

Peter SURAI д-р біол. наук, проф., професор біохімії

годівлі сільськогосподарського університету Годолло,

Угорщина; професор еволюційної біології та екології

університету Глазго, Великобританія (GB).

16.00-17.00 Постбіотики як імунотропні засоби,

Антоніна КАПУСТЯН, канд. техн. наук, доц., зав. каф. Харчової

хімії та експертизи Одеської національної академії харчових

технологій,

17.00-18.00 Проблеми простежуваності якості та запровадження

системи стандартів GMP+

Григорій МАЗУР, генеральний д-р MNC Group, Україна (UA),

Німеччина (DE),

18.00-19.00 Вечеря

07 липня, середа
«Ліпідний обмін та ефективність жирового харчування»

10.00-11.00 Сучасні уявлення про жирове харчування,

Анатолій ЛЕВИЦЬКИЙ, д-р біол. наук, проф., каф. Технології

комбікормів і біопалива Одеської національної академії харчових

технологій,

11.00-12.00 Методи оцінки ефективності жирового харчування тварин і

сільськогосподарської птиці,

Анатолій ЛЕВИЦЬКИЙ, д-р біол. наук, проф., каф. Технології

комбікормів і біопалива Одеської національної академії харчових

технологій,

12.00-13.00 Хроматографічні методи дослідження складу і метаболізму

жирів,

Ігор ХОДАКОВ, ст.наук. співробітник лабораторії Жирового

харчування кафедри Технології комбікормів і біопалива Одеської

національної академії харчових технологій,

13.00-14.00 Обід

14.00-15.00 Ліпази у складі комбікормів: перспективи використання.

Федір МАРЧЕНКОВ, канд. біол. наук, зам. директора з наукової

роботи ТОВ «Біоконтакт», ПП «Кронос-Агро» (UA).

15.00-16.00 Препарати Омега-3 жирних кислот для покращення жирового

харчування,

Алла ЛАПІНСЬКА, канд. техн. Наук, доцент кафедри Технології

комбікормів і біопалива Одеської національної академії харчових

технологій,

16.00-18.00 Лабораторний практикум з визначення показників

Ефективності жирового харчування

18.00-19.00 Вечеря
19.00-21.30
Культурна програма: екскурсія «Кримінальна Одеса».

08 липня, четвер
«Виробництво комбікормів: технології, обладнання та сучасні системи управління».

10.00-11.30 Перспективні види білкової та жировмісної сировини для

виробництва комбікормів,

Сергій МЕЛЬНИЧУК, д-р біол. наук, проф., академік НААН

України, Національна академія аграрних наук України

11.30-13.00 Інноваційні технології у виробництві комбікормів,

Богдан ЄГОРОВ д-р техн. наук, академік НААН України,

заслужений діяч науки і техніки України, лауреат Державної

Премії України в галузі науки і техніки, проф. кафедри

Технології комбікормів і біопалива, ректор Одеської

національної академії харчових технологій,

Способи збагачення комбікормової продукції та виробництво

білкових кормових добавок

Алла МАКАРИНСЬКА, канд. техн. наук, доц., зав. Кафедри

Технології комбікормів і біопалива Одеської національної

академії харчових технологій,

13.00-14.00 Обід

14.00-15.30 Лабораторний практикум із збагачення кормової сировини:

нові можливості екструзійних технологій (Технологічна

лабораторія кафедри Технології комбікормів)

Алла МАКАРИНСЬКА, канд. техн. наук, доц., зав. Кафедри

Технології комбікормів і біопалива Одеської

національної академії харчових технологій,

15.30-17.00 Сучасна колаборативна робототехніка та можливості її

інтеграції у комбікормовій промисловості,

Віктор ЄГОРОВ, канд. техн. наук, науковий керівник FabLab

MIRONAFT, Україна (UA).

17.00-18.00 Майстер-клас в лабораторії Смарт-обладнання зернових і

комбікормових виробництв,

Олег ГАПОНЮК, д-р техн. наук, проф., зав. Каф. Технологічного

обладнання зернопереробних виробництв Одеської

національної академії харчових технологій.

18.00-22.00 Гала-вечеря. Концертна програма.

Ресторан «112».


09 липня, п’ятниця

10.00-13.00 Сучасний адаптивний менеджмент. Інтенсив «Новий код

17467534_1420421518031473_1902392228_nекспертності»,

Катерина КОЗАК, канд. екон. наук, доц., бізнес-консультант,

корпоративний тренер, консалтингове агентство

«Agencykozak» (м. Одеса)

13.00-14.00 Обід

14.00-15.30 Вручення сертифікатів.

Лабораторія сенсорного аналізу: дегустація Одеських вин.

16.00-19.00 Культурна програма

«Музей коньячної справи М.Л. Шустова».

10 липня, субота

10.00-11.30 Круглий стіл: Безпека, технологія, економіка

11.30-13.00 Брифінг. Прийняття резолюції.

12.30-13.00 Закриття VIІ-ї сесії Міжнародної Школи Кормів.